DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

Jornada de portes obertes


El proper dijous dia 27 de gener a les 17h15, farem la jornada de portes obertes per a noves matriculacions a P3 de cara al curs 2011/2012.Professorat d'Educació Infantil i membres de l'Equip Directiu, parlaran de la nostra escola i faran una visita guiada a totes les instal·lacions.La jornada començarà a la sala d'actes/audiovisuals del centre. Mentre duri la xerrada de la sala d'actes, hi haurà servei d'acollida per als vostres fills/filles

Fruita a l'escola

Primer de tot desitjar-vos un bon any a tothomDins del treball per a una alimentació saludable, el Consell Escolar del nostre centre va decidir donar suport a la proposta del Departament d’Agricultura de la Generalitat i entrar a formar part del Pla de Consum de Fruita a les Escoles durant aquest curs 2010/2011.


Des d'aquest mes de gener, l'alumnat de Cicle Inicial, Mitjà i Superior participarà en la campanya de fruites a les escoles de la
Generalitat de Catalunya.

Durant 4 o 5 dies consecutius al mes, l’alumnat d’Educació Primària (1r a 6è) tindrà per esmorzar fruita de manera gratuïta a l’hora del pati.

Us anirem informant amb antelació, mensualment, dels dies en que els vostres fills no hauran de dur esmorzar. Recomanem que no duguin cap altre esmorzar, ja que hi haurà fruita suficient (al menys que provin i valorin).

Els dies en que es subministrarà fruita al mes de gener seran dimarts dia 18, dimecres 19, dijous 20 i divendres 21. Les primeres fruites que es repartiran seran mandarina, poma vermella, taronja i plàtan. No us descuideu de comunicar al tutor/a del vostre/a fill/a les al·lèrgies o intoleràncies.