DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

Campanya econòmica colònies de 6è

L'alumnat de 6è farà entre el 23 de novembre i el 18 de desembre una campanya econòmica per a recollir diners per a les colònies que faran a final de curs.


Vendran paperetes a 1€ per al sorteig d'una cistella de productes nadalencs que serà sortejada públicament el dia 20 de desembre a les 16h a l'escola (delegats dels dos cursos de 6è, un o una pare/mare de cada curs, un representant de l’AMPA i el director).

La cistella està valorada en 200€.

Us animem a comprar paperetes i així col·laborar amb l'alumnat de 6è


Assemblea de delegats i delegades



Divendres dia 4 de novembre al matí es va celebrar la primera reunió de delegats i delegades de l'escola. A la reunió hi assisteixen els/les representants que cada grup ha triat.





Les dotze persones que representen a cadascun dels grups de primària del centre van portar a aquesta assemblea un seguit de propostes de millora i també reconeixements sobre coses que s'estan fent bé. D'entre les propostes, algunes tornaran a les tutories per tal de parlar-les i que la resta de l'alumnat opini i, si és el cas, introduir canvis al funcionament de l'escola.




L'alumnat de P3, P4 i P5 serà informat del desenvolupament de les assemblees per part de l'alumnat de 5è i 6è.

La idea és fer un mínim de dues assemblees al trimestre. La propera està previst que sigui l'1 de desembre.

Castanyada

El passat 28 d'octubre a la tarda a l'escola vam celebrar la Castanyada.

A les aules van fer activitats diverses relacionades amb l'època i les tradicions d'aquestes.

A nivell d'escola l'AMPA va fer castanyes per a tot l'alumnat.

Des d'aquí els hi volem agrair.