DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

Portes obertes 2012-2013





A la web de l'ajuntament de Sant Boi i del Departament d'Ensenyament podeu trobar més informació actualitzada.

Nou equipament...nou carrer


La segona quinzena de gener s'ha fet tot un procés de reflexió, propostes i votacions dins l’assemblea de delegats/des de centre, les aules i l’escola en general per tal d’escollir com a centre algunes propostes per afegir a les que ja hi havia des del barri per al nou equipament. També s’han fet 3 per al carrer per on s’entrarà a l’escola, que la Comissió de nomenclàtor de l’ajuntament tindrà en compte per tal de decidir finalment quin serà el nom.



També hem parlat de com volem que sigui el nou espai que quedarà al costat del nou equipament del barri i hem fet arribar les propostes de cada grup classe directament al PMI.

Us enllacem quins han estat el resultats del procés.

Està previst que al mes de març s’obri finalment tot aquest nou espai.

Felicitacions


Des de l'escola volíem felicitar als dos alumnes que han estat premiats al concurs de dibuix per a nens/es, dins la campanya "Sant Boi una gran botiga, Viu el Nadal amb els més menuts".

Ells són l'Àlex González i l'Adrià González, de 1r i 5è respectivament.

Podeu veure els dibuixos aquí


Felicitats als dos!!