DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

Eleccions Consell Escolar

Us fem mans del calendari de les Eleccions al Consell Escolar de la nostra escola. Per a més informació consulteu el taulell de secretaria a partir de dimarts dia 2 de novembre.

Des de la Direcció de l'escola us animem a presentar les vostres candidatures i a participar activament de les eleccions2/XI

El/la director/a convoca les eleccions (dies, hores de votació i lloc)

Publicació del cens electoral provisional de cada sector.

Publicació del nombre de representants de cada sector que s’han de renovar.

3-4-5/XI

Reclamacions al cens electoral.

9/XI

SORTEIG per tal de designar els membres vocals de les meses Electorals

10/XI

Constitució de les meses electorals.

Resolució de les reclamacions i aprovació del cens definitiu

12/XI

Publicació del cens definitiu

Fins el 15/XI

Presentació candidatures.

16/XI

Publicació candidatures.

Fins el 23/XI

Els candidats poden donar a conèixer les seves propostes.

24/XI

Elecció de professors

25/XI

Elecció pares i/o d'alumnes

26/XI

Elecció de PAS / PAEC

Fins el 3/XII

Notificació del representant de l'Ajuntament.

Abans del 15/XII

Constitució del Consell Escolar resultant.

Màxim 30 dies, des de la constitució del Consell Escolar resultant

Constitució de les comissions previstes al Decret 102/2010 de 3 d’agost, d’autonomia dels centres educatius, i en les normes d’organització i funcionament del centre.

Fins el 23/XII

La direcció del centre públic i la titularitat del centre privat concertat ha de trametre als Serveis Territorials còpia autenticada de l’acta de constitució del consell escolar resultant dels procés electoral, i informar de les dades de participació electoral, en un termini no més enllà de l’últim dia lectiu del més de desembre.

Inici curs 2010-2011

Fa uns dies que hem començat el nou curs escolar. Disculpeu que per l'acumulació de feines d'aquest mes, no haguem actualitzat tots els blogs abans.

Ha estat un inici de curs ple de canvis: nous mestres i noves mestres, canvis en l'organització de l'escola, han marxat alguns/es mestres que portaven molts anys fent molta feina per al centre... i també hi ha hagut canvis entre els conserges.

Tot el claustre i treballadors/es de l'escola us volem donar la benvinguda a aquest nou curs i desitjar-vos que el gaudiu intensament, especialment a l'alumnat de P3 i a tot l'alumnat que s'acaba d'incoporar al nostre centre

Bon curs 2010/2011!!