DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

Benvinguda 2011-2012

A totes les famílies

Avui comencem el curs 2011-2012. És un curs al que, previsiblement, no hi haurà gaires canvis, tot i que podem destacar-ne algunes novetats:

1. Tornem a l'horari de fa alguns cursos: matins de 9 a 12h30 i tardes de 15h a 16h30. Horari comú per a tota l'escola.

2. Serà el curs al que canviarem l'orientació a les entrades i sortides. El nou equipament del barri farà que tinguem una nova entrada al centre entre finals del 1r trimestre i inici del 2n.

3. Tothom participarà del programa de fruita a les escoles: a més a més dels dos dies que recomanem que tothom porti fruita per a esmorzar (dimarts i dijous), quatre dies consecutius al mes hi haurà fruita per a tot l'alumnat de P3 a 6è. Ja us anirem informant.

4. Treballarem conjuntament amb l'oficina del Pla de Millora Integral del Barri de Casablanca una sèrie d'activitats que intentaran contagiar i fer protagonista a l'alumnat de l'estima i la cura del seu barri.


Desitgem que tothom tingui un bon curs!!


Recordeu que estem a la seva disposició per a treballar plegats per l'educació dels seus fills/es

La Direcció