DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

A l'escola fem barri - Tu tens la clau

Divendres dia 23 de setembre es va donar el tret de sortida al tema transversal de treball d'aquest curs 2011-2012: a l'escola fem barri -Tu tens la clau


L'acte va comptar amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde de Sant Boi sr. Jaume Bosch, el regidor d’Educació sr. Luis Pérez, el regidor d’Urbanisme sr. Juan Antonio Tamayo i la sra. Josefa Zapata com a regidora del barri de Casablanca. També amb entitats del barri, l'AMPA de l'escola i una actuació especial dels gegants de Casablanca.

Coordinada amb l’equip de treball de l’oficina del PMI de Casablanca, aquest projecte vol que l’alumnat estimi, conegui i cuidi encara més el seu barri.

L’alcalde va lliurar a l’escola la clau del barri i va encarregar la tasca de posar nom al nou carrer/plaça on hi haurà el nou casal d’entitats i està davant de l’escola.


També va lliurar a l'alumnat delegat de cada classe una imatge amb l'espai de referència de cada grup.

Us deixem algunes fotos de l'acte

1 comentaris:

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

Estic a la vostra disposició si us puc ajudar en recordar aspectes històrics del vostre barri. (Escola al carrer, arrel del tancament de l'escola Sant Rafael, c/.Viladecans, 5. Etc.)