DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

MARATÓ DE TV3

El proper 14 de desembre el nostre municipi participarà en la nova edició de la Marató de TV3, com a ciutat convidada. Enguany l'esdeveniment està dedicat a les malalties mentals greus, aspecte en el qual Sant Boi vol ser un referent i aposta per estar en primera línia d'investigació, diagnosi i tractament.
L'acte central, que es realitzarà el diumenge 14 a la Muntanyeta a partir de les 11 h., constarà de diverses activitats sota l'eslògan "Sant Boi, boig per tu", i tindrà com a acte principal una cantata del tema "Boig per tu", a càrrec de més de 400 persones (de les diferents corals i escoles de música de Sant Boi) dirigides per en Pep Sala, del grup Sau, músic i autor de la cançó.

ELECCIONS CONSELL ESCOLAR


Les funcions del Consell Escolar, entre d'altres, són les d'aprovar, avaluar i fer el seguiment del projecte educatiu del centre, la programació general, els pressupostos, les activitats complementàries i extraescolars i la memòria anual.

D'acord amb la Resolució 2953/2008 de 30 de setembre, s'han de celebrar eleccions per tal de renovar parcialment els representants al Consell Escolar del centre.
Recordeu que qualsevol pare o mare pot presentar la seva candidatura i que si teniu algun dubte podeu passar pel centre per tal de resoldre'l.
Les eleccions del sector pares/mares seran el DIMECRES DIA 3 DE DESEMBRE i des del centre enviarem l'horari i les paperetes per votar.

LOGOTIP PER A LA NOSTRA ESCOLACom van les creacions i els dissenys?
Estem segurs que la creativitat és una faceta que cultivem poc, però que ens pot sorprendre amb molt bons resultats.
Ens estan arribant treballs variats i bonics (es nota que heu posat ganes).
ÀNIMS! ENCARA TENIU FINS AL 28 DE NOVEMBRE!!!