DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

Prova d'avaluació diagnòstica a 5è

Entre el 17 i el 28 d'octubre l'alumnat de 5è de la nostra escola farà la prova d'avaluació diagnòstica.


D’acord amb la Llei orgànica d’educació (LOE) i amb el seu desenvolupament a Catalunya (decrets 142/2007 i 143/2007) i tal i com es preveu en les resolucions per a l’organització i el funcionament dels centres, tots els centres han de fer una avaluació de diagnòstic, centrada en les competències bàsiques del currículum.

L’avaluació diagnòstica és una avaluació de caràcter orientador i formatiu per als centres i informatiu per a les famílies i el conjunt de la comunitat educativa. No determina, per tant, l’expedient acadèmic individual de l’alumnat.

L’avaluació diagnòstica ha de permetre avaluar l’assoliment de la competència comunicativa lingüística i de la competència matemàtica al final del cicle mitjà d’educació primària i del segon curs de l’ESO.

L’avaluació diagnòstica, conjuntament amb altres indicadors, ha de permetre als centres analitzar, valorar i reorientar, si cal, la pràctica docent dels primers cursos de cada etapa educativa per aconseguir la formació i els aprenentatges que estableix el currículum. Aquesta actuació en el camp de l’avaluació educativa ha d’esdevenir una eina útil per a l’avaluació formativa dels centres.

Per tal de proporcionar als centres un instrument homogeni de mesura, l’elaboració de les proves i les pautes per a l’administració i la correcció són externes. Això no obstant, l’administració, la correcció i l’anàlisi de resultats de les proves són a càrrec dels equips docents dels centres.

El curs 2011-2012 és el tercer que s’aplica l’avaluació diagnòstica.

A l'escola fem barri - Tu tens la clau

Divendres dia 23 de setembre es va donar el tret de sortida al tema transversal de treball d'aquest curs 2011-2012: a l'escola fem barri -Tu tens la clau


L'acte va comptar amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde de Sant Boi sr. Jaume Bosch, el regidor d’Educació sr. Luis Pérez, el regidor d’Urbanisme sr. Juan Antonio Tamayo i la sra. Josefa Zapata com a regidora del barri de Casablanca. També amb entitats del barri, l'AMPA de l'escola i una actuació especial dels gegants de Casablanca.

Coordinada amb l’equip de treball de l’oficina del PMI de Casablanca, aquest projecte vol que l’alumnat estimi, conegui i cuidi encara més el seu barri.

L’alcalde va lliurar a l’escola la clau del barri i va encarregar la tasca de posar nom al nou carrer/plaça on hi haurà el nou casal d’entitats i està davant de l’escola.


També va lliurar a l'alumnat delegat de cada classe una imatge amb l'espai de referència de cada grup.

Us deixem algunes fotos de l'acte