DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

Final de trimestre

La darrera setmana del 1r trimestre és una successió d'activitats extraordinàries...Dimarts al matí, l'alumnat de 4t va participar de la cantada de nadales a la plaça de l'ajuntament. Un acte encantador i ple de sensibilitat i emoció.


A la tarda l'alumnat d'Educació Infantil va poder gaudir de l'obra de teatre que van fer les estudiants del grau de Tècnica d'Educació Infantil de l'institut Camps Blancs

Dimecres i dijous a la tarda totes les famílies van poder veure els concerts d'escola que es van fer al Casal de Casablanca. Els dos dies el casal va estar ple.Dijous al matí, tot l'alumnat va poder viure el concert que ells havien preparat per a les famílies.

Divendres culminem la setmana amb intercanvis de grups, xocolatada, amics invisibles, visites als Reis Mags.


Volíem aprofitar aquest moment per agrair la col·laboració als pares i les mares de l'AMPA per la seva col·laboració durant tota la setmana. També a les famílies que, amb el seu comportament exemplar, han ajudat a que la setmana sigui un èxit.