DIMARTS I DIJOUS ESMORZEM FRUITA

PRESENTACIÓ

Benvinguts al nostre bloc. A través d'ell podrem compartir amb vosaltres les activitats que fem a tots els cicles i estar al dia de notícies que puguin interessar. Esperem que us agradi i que us motivi a participar.

PROJECTES 2012-2013
Volíem aprofitar abans d’acabar el trimestre per tal d’apropar-vos l’actualitat de l’escola.

Com ja us hauran dit els vostres fills/es, aquests dies ha arribat a l’escola la “Lara Energy Estalvi”.


És l’heroïna que ens acompanyarà durant tot el curs en totes les intervencions que es faran al voltant de la temàtica de l’eficiència i l’estalvi energètic. Aquest és un projecte de la Diputació de Barcelona i l’ajuntament de Sant Boi. Intentarem que les accions que es facin a l’escola traspassin en actituds que arribin a casa.

També estem iniciant un projecte d’hort amb l’ajut de l’ajuntament de Sant Boi, que farà que l’alumnat pugui observar i viure de ben a prop els processos de les plantes i de l’agricultura dins el centre.

Recordin que poden seguir l’actualitat de l’escola i tenir informacions i documents del centre a:I també a Twitter: @EscolaMFL


S’està intensificant la tramesa d’informació per correu electrònic. Les famílies que el consulteu habitualment i encara no ens hagueu facilitat la vostra adreça, feu-nos-la arribar a la secretaria del centre.La Direcció